Nocturnes 2019 - Ieper Herrijst

image.png

De 15de editie van onze Ieperse Nocturnes is een feit. Na een geslaagd try-out-weekend hebben we deze zomer de voorstellingen van "Ieper herrijst", waarin de terugkeer van de Ieperlingen na WO I en de heropbouw van de stad centraal staan.

100 jaar na datum willen wij eer betuigen aan die moedige stadsgenoten, die terugkeerden naar hun verwoeste stad en grote werk- en veerkracht toonden om hun/onze stad weer het uitzicht te geven van weleer. Ook al waren er plannen van hogerop om Ieper niet her op te bouwen of om een compleet nieuwe stad te bouwen.

De terugkeer van de gevluchte Ieperlingen naar de puinhoop die hun stad was, hun ijver en doorzettingsvermogen om Ieper weer op de kaart te zetten, de diverse plannen die toen circuleerden. Dat is het uitgangspunt van de Nocturnes van deze zomer.

 

Schrijf je in op onze wachtlijst!

Jammer voor jou, de kaarten waren supersnel de deur uit!  Maar laat de moed niet zakken en schrijf je zeker in op onze wachtlijst!  Stuur hiervoor een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam en contactgegevens, voor welke voorstellingen je al of niet kaarten wenst en voor hoeveel personen minimaal – maximaal.  We kunnen elke editie toch wel verschillende mensen van op de wachtlijst gelukkig stellen!

  • Vrijdag 9 augustus (19u-19u30-20u-20u30-21u)
  • Zaterdag 10 augustus (18u30-19u-19u30-20u-20u30-21u)
  • Woensdag 14 augustus (19u-19u30-20u-20u30-21u)
  • Donderdag 15 augustus (18u-18u30-19u-19u30-20u-20u30)
  • Vrijdag 16 augustus (19u-19u30-20u-20u30-21u)
  • Zaterdag 17 augustus (18u30-19u-19u30-20u-20u30-21u)

header FAQs2

Hoeveel kost een kaart?
45 euro per persoon, te bestellen via www.ticketwinkel.be.

Hoeveel kaarten kun je maximaal kopen per moment?
Je kunt kiezen voor ofwel een volledige groep (45 kaarten) ofwel maximaal 30 kaarten.

Kan ik voor meerdere momenten (starturen en/of data) kaarten kopen?
Je kan slechts voor één moment kaarten kopen.  Wil je ook nog kaarten voor een ander uur of een andere datum dan dien je terug van voor af aan te beginnen.  Je wordt na aankoop terug naar de homepage gebracht.

Is er een wachtlijst?
Zijn er geen kaarten meer vrij voor de voorstelling(en) die je wenst?  Plaats je op onze wachtlijst door een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam en contactgegevens, voor welke voorstellingen je al of niet kaarten wenst en voor hoeveel personen minimaal – maximaal.

Is er maaltijd inbegrepen? 
Je zult tijdens het aankoopproces gevraagd worden om per deelnemer in te geven of ze een vleesmaaltijd, een vismaaltijd of een vegetarische maaltijd wensen. 
Allergieën kun je via mail doorgeven aan
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je hoeft hierbij geen namen van deelnemers doorgeven.

Wanneer moeten de ticktets betaald worden?
Je dient binnen de twee weken je betaling per overschrijving uit te voeren. De betaalinstructies krijg je bij reservatie van je kaarten.

Vind je het antwoord op je vraag hier niet terug? 
Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We antwoorden je vraag zo snel mogelijk.